ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Χρειάζεστε κάτι από τη Balloon fire ; Με το eshop θα έρθει στην πόρτα σας πολύ γρήγορα !

Χρειάζεστε κάτι από τη Balloon fire ; Με το eshop θα έρθει στην πόρτα σας πολύ γρήγορα !
Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, η Balloon Fire σας ενημερώνει ότι μπορεί μεν η διαδικασία της αγοράς μέσω click away να αναστέλλεται προσωρινά, το eshop balloοn-fire.gr, όμως, θα παραμείνει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων και θα δέχεται κανονικά τις παραγγελίες σας. Έτσι αφού όλες οι γιορτές και οι επέτειοι θα γίνουν με την ελάχιστη δυνατή ανθρώπινη παρουσία , τουλάχιστο να υπάρχει χαρούμενη ατμόσφαιρα. Κάθε εορταστικό είδος είτε αυτό είναι πυροτεχνήματα , μπαλόνια , κάθε είδους σε βεγγαλικά και καπνογόνα μπορείτε να το έχετε από τη Balloon fire. Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, την οποία καλούμαστε όλοι να διαχειριστούμε, είναι σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι .Τα ηλεκτρονικά καταστήματα της χώρας μας πρέπει να βάλουν πλάτη και με επιπλέον προσπάθεια να καλύψουν αυτό που χρειάζεστε και να έρθει γρήγορα , εύκολα και οικονομικά στην πόρτα σας.

Πάει σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα που εμφανίστηκε στη ζωή μας ο Covid 19 και έδρασε καταλυτικά σε αυτήν ανατρέποντας όλα τα μέχρι τότε δεδομένα. Ξαφνικά, βρεθήκαμε σε ένα ιδιόμορφο καθεστώς εγκλεισμού προκειμένου να προστατεύσουμε αυτούς που αγαπάμε. Και καθώς έκλειναν όλα τα σχολεία και καταστήματα σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω της πανδημίας, το internet έθετε τις βάσεις για τις νέες συνθήκες διαβίωσης.

Η χρήση των υπηρεσιών του διαδικτύου εξαπλώθηκε ραγδαία ακόμα και στις μεγαλύτερες ηλικίες που για πρώτη φορά αντιλήφθηκαν πως για να γίνει μία δουλειά πλέον χρειάζονται μόνο μερικά clicks και αυτό που κάποτε φάνταζε ως επιστημονικό φαινόμενο, τώρα πια έχει γίνει παιχνιδάκι. Ομοίως, παιχνιδάκι είναι και οι αγορές στο eshop balloοn-fire.gr καθώς όλα μας τα προϊόντα παρατίθενται ανά κατηγορίες έτσι ώστε να βρίσκετε αυτό που αναζητάτε εύκολα και γρήγορα. Για παράδειγμα , στην κατηγορία πυροτεχνήματα υπάρχουν εσωτερικά οι υποκατηγορίες για να επιλέξετε ακριβώς αυτό που θέλετε. Εναέρια πυροτεχνήματα , δυναμιτάκια παιδικά πυροτεχνήματα , βεγγαλικά . Αντιστοιχία στα μπαλόνια ισχύει ακριβώς η ίδια λογική . Μέσα στην κατηγορία μπορείς να βρεις ακριβώς τα μπαλόνια που χρειάζεσαι . Μπαλόνια για γενέθλια ,για έκπληξη , ακόμα και μπαλόνια τυπωμένα με το λογότυπο της εταιρίας σας .

Σε αυτό το σημείο θα ήταν χρήσιμο να αναφερθούμε και στις οικονομικές συνέπειες αυτής της πανδημίας. Είναι αδιαφιλονίκητο ότι το χτύπημα που έχουν δεχθεί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο τα καταστήματα είναι τόσο μεγάλο που απειλεί ευθέως την επιβίωσή τους. Και ενώ η κρατική βοήθεια μπορεί να λύνει ένα μέρος του προβλήματος, δυστυχώς αυτή η βοήθεια είναι αρκετή για να σώσει τα μαγαζιά που τόσο καιρό δίνουν τη δική τους άνιση μάχη με την πανδημία. Αντιθέτως, όλοι εμείς θα μπορούσαμε να συμβάλλουμε στη διάσωση των καταστημάτων.

Στη διάσωση εκείνων των καταστημάτων που κάθε χρόνο τηρούσαν τα εορταστικά ωράρια προκειμένου όλοι εμείς να μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας κι ας ήταν εξαντλητικά αυτά τα ωράρια. Στη διάσωση εκείνων των καταστημάτων που δούλευαν ακόμα και τις Κυριακές προκειμένου να μας εξυπηρετήσουν. Στη διάσωση των καταστημάτων του γνωστού, του φίλου, του αδερφού σου.

Το eshop balloon-fire.gr ήταν, είναι και θα παραμείνει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια των μέτρων με αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας προς τον πελάτη ενώ και το blog balloon-fire.gr θα είναι κοντά σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα με αισιόδοξες σκέψεις και ιδέες που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να έρχεται στην πόρτα σας εύκολα και γρήγορα οτιδήποτε χρειάζεστε . Τα καλύτερα έρχονται!

Balloon Fire,

Κοντά σας από το 2001

twitter youtube pinterest instagram facebook