ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ
Πυροτεχνήματα
Μπαλόνια
ESHOP Συνθέσεις & Κατασκευές
Κανονάκια-Κομφετί
Γάμος - Βάπτιση
Πινιάτες-Αξεσουάρ
Διάφορα

Αθόρυβα Πυροτεχνήματα Animal Friendly

Αθόρυβα Πυροτεχνήματα Animal Friendly
Αθόρυβα πυροτεχνήματα... και όμως υπάρχουν. Εναέρια πυροτεχνήματα που παρουσιάζουν εξαιρετικό θέαμα στον ουρανό, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε σχέση με τα συνήθη εναέρια πυροτεχνήματα, παρά μόνο τον κρότο. Η Balloon fire, πρώτη στην Ελλάδα παρουσιάζει μια πλούσια γκάμα σε αθόρυβα πυροτεχνήματα, που μπορείτε να κάνετε χρήση και μόνοι σας, ιδιωτικά στο χώρο σας.

Αθόρυβα Πυροτεχνήματα Animal Friendly

Η ανάγκη για αθόρυβα πυροτεχνήματα ξεκίνησε από κάποιες ιδιάζουσες περιπτώσεις που υπήρχαν πολύ κοντά κάποια ζώα που δε θέλαμε να τα ταράξουμε, όπως για παράδειγμα στάβλοι με άλογα. Επίσης σε κάποιες περιοχές που υπήρχαν προστατευόμενα πουλιά και δε θέλαμε να απομακρυνθούν. Ακόμα και κάποια ζώα συντροφιάς μπορεί να τρομάξουν από τον κρότο των πυροτεχνημάτων, έτσι βλέπουμε πολλοί ιδιοκτήτες τέτοιων ζώων επιλέγουν τα αθόρυβα πυροτεχνήματα και έτσι ονομάζονται και animal friendly. 

Τα εναέρια αθόρυβα πυροτεχνήματα Animal friendly 

μας χαρίζουν υπέροχο θέαμα με σχηματισμούς τύπου βεντάλιας, με φωτεινούς μετεωρίτες και λαμπερούς κομήτες και όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων, με τη  μόνη διαφορά από τα υπόλοιπα εναέρια πυροτεχνήματα να είναι μόνο η απουσία θορύβου. Επίσης με τα αθόρυβα πυροτεχνήματα ξεπερνάμε ακόμα και το πρόβλημα του ...κακού γείτονα, έτσι μπορούμε να κάνουμε χρήση οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να το καταλάβει κανένας. Η Balloon fire διαθέτοντας μεγάλη εξειδίκευση στα αθόρυβα πυροτεχνήματα animal friendly μπορεί να αναλάβει την εκδήλωση σας και να σας παρουσιάσει ένα όμορφο θέαμα στην εκδήλωσή σας, αλλά και να σας προμηθεύσει για ιδία χρήση τα αθόρυβα πυροτεχνήματα μέσω του balloon-fire.gr  

Και τα σιντριβάνια είναι αθόρυβα πυροτεχνηματα. 

Τα σιντριβάνια ανήκουν και αυτά στην κατηγορία Animal friendly, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε χωρις οποιοδήποτε πρόβλημα κοντά στα αγαπημένα μας κατοικίδια. Δεν παράγουν οποιοδήποτε θόρυβο, έτσι χρησιμοποιήστε χωρίς...ενοχές. Συνδυάστε τα σιντριβάνια με εναέρια αθόρυβα πυροτεχνηματα  για ένα τέλειο Animal friendly αποτέλεσμα.

Πυρσοί και καπνογόνα Animal friendly

 Όλοι οι πυρσοί που μπορεί να χρησιμοποιήσουμε στο πάρτυ μας ή στο γάμο μας είναι αθόρυβα πυροτεχνήματα. Μαζί με τα αγαπημένα μας καπνογόνα που χρησιμοποιούνται για φαντασμαγορικές φωτογραφήσεις σε κάθε εκδήλωση και πλέον πολύ συχνά σε γάμους, δεν παράγουν θορύβους, έτσι όλα αυτά λογίζονται σαν Animal friendly πυροτεχνηματα 



twitter youtube pinterest instagram facebook