Φιάλη ήλιον μίας χρήσης 35 μπαλονιών

 

Είστε πελάτης Λιανικής;

Στο Balloon Fire θα βρείτε ό,τι ψάχνετε στις καλύτερες τιμές. Κάντε την εγγραφή σας και αγοράστε μέσα από το κατάστημα λιανικής

 

Κατάστημα Λιανικής

sideblock
 

Εκδηλώσεις

Η Balloon Fire καλύπτει εκδηλώσεις γάμων - βαπτίσεων - εγκαινίων - πάρτυ, σε ΟΛΗ την Ελλάδα με το δίκτυο συνεργατών της

 

Εκδηλώσεις

sideblock
Φιάλη ήλιον μίας χρήσης 35 μπαλονιών
Φιάλη ήλιον μίας χρήσης 35 μπαλονιών

Φιάλη ήλιο μίας χρήσης 35 μπαλονιών - Χωρητικότητας 1,7 λίτρων

Μπορούμε να φουσκώσουμε μπαλόνια λάτεχ όλων των διαστάσεων πολύ εύκολα χωρίς απώλειες στο ήλιο και ακόμα όλων των τύπων τα αλουμινένια- foil μπαλόνια χάρη στη βαλβίδα που διαθέτει.

Η συγκεκριμένη φιάλη με ήλιο μίας χρήσης έχει τη δυνατότητα  πλήρωσης  35 περίπου μπαλονιών 8''.

Τοποθετείτε  τη φιάλη με το στόμιο προς τα επάνω σε σταθερό σημείο για παράδειγμα στο έδαφος ή καλύτερα  πάνω σε ένα τραπέζι. Αφαιρέστε την πλαστική ασφάλεια από την φιάλη και βιδώστε το μπλε πλαστικό ρυθμιστή πάνω στην φιάλη . Για να απελευθερώσετε ήλιο και να φουσκώσετε τα μπαλόνια πρέπει να  κατεβάζετε τον μοχλό προς τα κάτω , και ανάλογα με το πόσο τον κατεβάζετε απελευθερώνει και την ανάλογη ποσότητα σε ήλιο. Μετά κρατάτε το μπαλόνι σφιχτά με τα δάκτυλα στο στόμιο ώστε να στεγανοποιήσετε τυχόν απώλειες όταν φουσκωθεί .Αν φουσκώνοντας  κάθε μπαλόνι έχουμε απώλειες στο τέλος δε θα έχουμε τον αριθμό τον μπαλονιών που μπορεί να φουσκώνει η φιάλη . Τέλος αφού είστε έτοιμοι πιέζετε τον πλαστικό μοχλό του ρυθμιστή  προς τα κάτω έως να δείτε ότι βγαίνει ήλιο απ' την φιάλη και γεμίζει το μπαλόνι. Φουσκώνετε στο μέγεθος που πρέπει και σταματάτε. Επαναλάβετε το ίδιο βήμα για κάθε μπαλόνι που φουσκώνετε .Αν επιθυμείτε μπορείτε να σταματήσετε και να φουσκώσετε  άλλη στιγμή  άλλη μέρα με το υπόλοιπο της φιάλης .Βασική προϋπόθεση να αφαιρέσετε τον πλαστικό ρυθμιστή από τη φιάλη μέχρι την επόμενη φορά

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά πόσα μπαλόνια μπορείτε να φουσκώσετε στο μέγιστο αριθμό αν ακολουθήσετε σωστά τα βήματα και τον σωστό τρόπο φουσκώματος.

Μετά το άδειασμα της φιάλης  παρακαλούμε να την πετάξετε σε κάδο ανακύκλωσης.

Διάγραμμα φουσκώματος μπαλονιών ανάλογα με την διάστασή τους.

Για καλύτερο αποτέλεσμα τα μπαλόνια θα φουσκωθούν 1-2 ώρες πριν την εκδήλωση και όχι πολλές ώρες πριν .

Χωρητικότητα φιάλης σε "ήλιον" 0.25 m3.

Η φιάλη με το ήλιο είναι Ιταλικό προϊόν  διαθέτοντας όλες τις πιστοποιήσεις , καθώς και τα μπαλόνια που τη συνοδεύουν 

Σημείωση : Οι φιάλες πριν την αποστολή τους ελέγχονται ότι είναι γεμάτες πλήρως. Το γέμισμα στα μπαλόνια είναι ενδεικτικό του μέγιστου αριθμού που μπορεί κάποιος να φουσκώσει αν τηρήσει σωστά και απόλυτα όλα τα παραπάνω. Αν για παράδειγμα κατά την διάρκεια φουσκώματος έχετε απώλειες , δηλαδή χάνει το ήλιον το μπαλόνι καθώς εσείς το φουσκώνετε , δεν θα φουσκώσει τον αριθμό που αναγράφει η κατασκευάστρια εταιρεία.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε διευκρίνηση σχετικά υπάρχει βίντεο με την χρήση της και μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 210.7009500 & 2610.222808 & 2610.435619.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή